Kidsroom
Velkommen i vores Online-shop! Som hjælp ved køb i vores Shop giver vi Dem herved nogle informationer: Vores Online-shop står til rådighed på tysk og engelsk...

Info Dansk

Velkommen i vores Online-shop!

Som hjælp ved køb i vores Shop giver vi Dem herved nogle informationer:

Vores Online-shop står til rådighed på tysk og engelsk. Vi leverer til næsten alle lande i verdenen, også til oversøiske lande. De kan kontakte vores kundeservice på tysk og engelsk på: +49-3695-85380-0 (kl. 9:00 til 16:00) Vores faxnummer er +49-3695-85380-29 Forespørgsler på E-mail besvares på tysk og engelsk. Forespørgslerne besvares omgående.Forsendelsesomkostninger:

Forsendelsesomkostningerne beregnes efter vægten. Beregningen sker under bestillingsforløbet. Hvis De ønsker at få oplyst forsendelsesomkostningerne for en artikel, skal De lægge den i indkøbskurven og vælge Deres forsendelsesland (f.eks. Danmark). Så får De uforbindende vist de for Dem gældende forsendelsesomkostninger og selvfølgelig alle for Dem opståede total-omkostninger. Herved udløses endnu intet bestillingsforløb. De kan selvfølgelig også kontakte os telefonisk eller pr. E-mail. Som De kan se, er forsendelsesomkostninger hos os ikke indeholdt i artikel-prisen, men vises separat.

MOMS:

Danmark: De betaler den danske moms på 19%.


Betaling:

Der findes 3 muligheder at betale:

1. Forudbetaling
De betaler før afsendelse af artiklerne med bankoverførsel på vores bankkonto
Derved får De 3 % rabat.

2. Kreditkort
De betaler med Deres kreditkort (VISA, Mastercard eller American Express).

3. Paypal

Vores garantiydelser De har hos os en garanti på mindst 12 måneder, på nogle artikler findes også en længere garanti, der henvises særskilt dertil. De har herved krav på gratis reparationer, som skyldes forarbejdnings-, materiale-, eller konstruktionsfejl. Undtaget er skader, som er opstået på grund af slitage eller ufagmæssig håndtering (dertil regnes også forkert pleje). Som regel fremsendes defekte dele fragtfrit. Skulle artiklen repareres her hos os, får De returneringsomkostningerne godtgjort. Ligeledes genfremsendelsen. Vi tilbyder desuden gratis penge-tilbage-garanti af Trusted Shops for Online-indkøbere. Ved tilfælde af garanti bedes De kontakte direkte følgende adresse:

kids-room.com
Am Langen Streif 11
D - 36433 Bad Salzungen
eller ring på +49 3695-85380-0
eller send en kort Mail til: info@kidsroom.de

top

© 2018 by kidsroom.de GmbH & Co. KG | Baby and children products - worldwide shipping

Only sold for private use.

* excl. VAT and shipping
Your item will be added to your shopping basket.
kids-room.com