Kidsroom
Tervetuloa online-kauppaamme! Haluamme antaa teille muutamia tietoja avuksi ollessanne ostoksille kaupassamme: Meidän online-kauppamme on tarjolla sekä saksa...

Info Suomen

Tervetuloa online-kauppaamme!

Haluamme antaa teille muutamia tietoja avuksi ollessanne ostoksille kaupassamme:


Meidän online-kauppamme on tarjolla sekä saksan, että myös englannin, kielellä. Me toimitamme lähes joka maahan maailmassa, jopa meren toiselle puolelle. Meidän saksan ja englannin kielisen asiakaspalvelumme saavutatte tästä: +49-3695-85380-0 (kello 9:00:stä kello16:00:een) Meidän faksi-numeromme on +49-3695-85380-29 Kysymykset sähköpostin kautta vastataan saksaksi ja englanniksi. Kysymykset vastataan heti.Lähetysmaksut:

Lähetysmaksut on maksettava painon mukaan. Laskeminen tapahtuu tilauksen puitteissa. Halutessanne tietää lähetysmaksut jollekin tavaralle, pistäkää se yksinkertaisesti tavarakoriin ja valitkaa maa, mihinkä se lähetetään (esimerkiksi Suomi). Siten saatte nähtäväksi teille koostuvat lähetysmaksut ja tietysti myös kaikki teille koostuvat kokonaiskustannukset ilman velvoitteita. Siinä ei vielä tapahdu mitään tilausta. Tottakai voitte myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostin kautta. Näette siis, meillä ei lähetyskustannuksia lasketa tavaran hintaan mukaan, vaan erikseen.

Liikevaihtovero:

Suomi Maksatte suomen liikevaihtoveron, mikä on 24%.

Maksaminen:

On olemassa 3 mahdollisuutta maksaa:

1. Käteisosto
Maksatte tavaroitten lähetyksen pankkisiirron kautta pankkitilillemme.
Siinä saatte 3%:in alennuksen.


2. Luottokortti
Maksatte luottokortillanne (Visa, Mastercard tai American Express).

3. Paypal

Meidän takuusuoritukset Takuumme on vähintään 12 kuukautta. Joillakin tavaroilla on myös pitempi takuuaika, mihinkä erillään viitatataan. Teillä on siten oikeus saada tavara korjatuksi ilmaiseksi, jos on kyseessä teko-, materiaali-, tai konstruktioviat. Sen ulkopuolella ovat viat, mitkä ovat tulleet aikaan kulumisen, tai asiaan kuulumattoman käytön (siihen kuuluu myös väärä huolto) kautta. Yleensä lähetetään rikkinäiset osat ilmaiseksi. Jos tavara kuitenkin korjataan meillä, korvataan teille takaisinlähetyskustannukset. Myös uusi lähetys. Tarjoamme teille myös maksuttoman rahat-takaisin-takuun Trusted Shops:eilta online-ostajalle. Takuutapauksissa olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä seuraavaan osoitteeseen:


kids-room.com
Am Langen Streif 11
D - 36433 Bad Salzungen
tai soittakaa meille +49 3695-85380-0
tai lähettäkää meille lyhyt sähköviesti: info@kidsroom.de

top

© 2018 by kidsroom.de GmbH & Co. KG | Baby and children products - worldwide shipping

Only sold for private use.

* excl. VAT and shipping
Your item will be added to your shopping basket.
kids-room.com