Kidsroom
Välkommen till vår Online-shop! Som stöd till att handla i vår shop, vill vi ge er några informationer: Vår Online-shop står till förfogande på tyska och på ...

Info Svenska

Välkommen till vår Online-shop!

Som stöd till att handla i vår shop, vill vi ge er några informationer:


Vår Online-shop står till förfogande på tyska och på engelska. Vi levererar nästan till alla världens länder, också över havet. Ni når vår kundtjänst på tyska och på engelska här: +49-3695-85380-0 (från klockan 9:00 till klockan 16:00) Vårt faxnummer är +49-3695-85380-29 Frågor per email besvaras på tyska och på engelska. Frågorna besvaras genast.Fraktavgifter:

Fraktavgifterna beräknas efter vikten. Beräkningen sker medan beställning pågår. Om ni vill veta fraktavgifterna för en artikel, lägg ner den bara i varukorgen och välj ut ert land (t.ex. Sverige). På så sätt visas er alla fraktavgifterna som uppstår och naturligtvis också ej bindande alla sammanlagda avgifterna. Det utlöses ännu inte någon beställprocedur. Naturligtvis kan ni också nå oss per telefon eller e-mail. Ni ser, hos oss inkluderas fraktavgifterna inte i varupriset, utan deklareras extra.

Moms:

Sverige Ni betalar den tyska momsen på 19%.

Betalning:

Det finns 3 möjligheter att betala:

1. Förskottsbetalning
Ni betalar innan varorna sends som bankövervisning på vårt bankkonto.
Därvid erhåller ni en rabatt på 3%.

2. Kreditkort
Ni betalar med ert kreditkor (Visa, Mastercard eller American Express).

3. Paypal

Våra garantiåtaganden Ni har hos oss en garanti åtminstone på 12 månader. Vissa artiklar har också en längre garantitid, som utpekas extra. Ni har härmed anspråk på raparaturer utan kostnader, som härrör sig ur tillverknings-, material-, eller konstruktionsfel. Undantagna är skador som härrör sig ur utslitning, eller ur icke tillbörlig hantering (inkluderar felaktig skötsel). I regel skickas delar som är sönder gratis till. Skulle en artikel ändå reparas hos oss, får ni kostnaderna ersatta. Likaså för en ny försändelse tillbaka. Vi bjuder er dessutom en kostnadsfri pengar-tillbaka-garanti av Trusted Shops för Online-köparen. Vid garantitillfällen var god och ta direkt kontakt med den här adressen:

kids-room.com
Am Langen Streif 11
D - 36433 Bad Salzungen
eller ring upp oss +49 3695-85380-0
eller skicka oss ett kort e-mail: info@kidsroom.de

top

© 2018 by kidsroom.de GmbH & Co. KG | Baby and children products - worldwide shipping

Only sold for private use.

* excl. VAT and shipping
Your item will be added to your shopping basket.
kids-room.com